♥♥Holding Hands♥♥

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, December 5

weekend with love

hari jumaat mmg tido agak lambat,pukul 5 pagi mcm tu..ney sume gara2 berIM dgn En.Mislan Nenin,terima kat awak kerana menahan mata saya dr tido. siapa mamat ney? lecturer aku di unitar,setelah dh berminggu tidak ada di unitar so dier merindui dri ku ini.. haha! okies bukan pasal dier kte nak cerita tetapi cerita weekend ku bersama tersyg..

4/12/2010: tiba2 phone berbunyi,kring..kring..(gyler old school h/p bunyi mcm ney) terpampang la nama kalida dean?apa dier nak pg2 ney padahal dh tghary,rasa mcm pg je dier call dgn kelat2 mata nak bukak. dier pon tiba2 melantangkan suara yg dier dh nak sampai umah aku?! WTshirt aku pon teroff kan phone capai mana yg ptt menuju ke toilet,uwaa lambat suda..
dlm hati sempat ke x nak siap ney.. plus dgn x decide lg nak pakai baju apa,kasut apa,beg apa and apa apa yg ptt la.. haha!
ternyata mereka sampai mmg aku x siap lagi..(sorry lambat)

setelah 30 minit menyiap kan dri,kami bertiga menuju ke MID VALLEY,okies di sini aku nak bgtau jgn sesekali pegi MID VALLEY pada weekend days,NO PARKING duhhh!
goshy memang pening nak cari parking,pusing berkali2 tanpa di beri belas kasihan langsung. sian dyla kene bwk manual(kami tiada kete oto).
last2 ke garden la jwb nyew nak parking kan..(MID VALLEY buat la parking lot byk ckit)

berjalan sakan sana sini,situ,sinun sume kami pergi..jelajah pelusuk di setiap sudut the garden hingga la ke midvalley..
*gambar malas upload di sini sila ke FB ye,sekian*

thanks to my girls kalida dean and adilah.. at last dpt gak kan lepak bertiga if x dila paling akan sensitive sgt x dpt join. merajuk bukan main. so sweet memory and hope we can hangout again next time.


:)

1 comment:

Kalida said...

we must do it again nxt time ! <3